Állj mellénk! Legyél pártoló tag!

#Lukács Cukrászda

Gasztro Kádár Mónika

Hol tart a magyar cukrászat? 3. rész- Lukács

Egyesek szerint pesszimisták vagyunk, feleslegesen dramatizáljuk a helyzetet. Túlzás a hazai cukrászipar helyzete feletti borongásunk. Örömmel jelentjük, hogy egy kanadai szemével nálunk sem rosszabb, mint máshol.

Gasztro kadarm

A legdivatosabb desszert, a macaron varázsa

Néhány éve Franciaországon kívül alig ismerték a macaron nevet, de a különleges és napjainkra már divatossá vált desszert egyre több rajongót szerez magának. Egyetlen kóstolás is elég, hogy a rabjai legyünk, de vajon mi a rendkívül nehezen elkészíthető sütemény titka?

Gasztro Molnár Kata Orsolya

Lukács cukrászda: a profizmust meg kell fizetni?

Szakmai berkekben az ország egyik legjobb cukrászdájának tartott Lukács kissé megosztja az édesszájú nagyközönséget. Sokan botrányosnak tartják magas árait. Mások úgy vélik, a kompromisszumot nem ismerő profizmust képviseli az ár-érték arány. Cukrászdákat bemutató sorozatunk újabb állomásán ennek is igyekeztünk utánajárni.

Gasztro Molnár Kata Orsolya

Kávéházi ebédek 2.: business lunch

Egy üzleti ebédet nem ajánlatos a sarki kínainál vagy az irodapark menzáján letudni. De még kedvenc kisvendéglőnkben sem, bármily kötetlen hangulatban is igyekeznénk megalapozni a partnereinkhez fűződő jó viszonyt.